Nieuws

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 9 juni vindt de Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft wederom een waar spektakel te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken!! Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school.

12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!

Startpunten en stempelkaarten

Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst.

Onze vereniging heeft deelnemersnummer 113.

Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. U kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

Samenwerking

In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC de Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Lokale ondernemers

Bij de start, onderweg of bij de finish trek in een kop koffie of iets lekkers? Dat komt mooi uit! Lokale ondernemers stellen hun bedrijf of horecagelegenheid speciaal voor u open.

Heeft u er al zin in?

Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s en vergeet niet aan te geven dat u voor Animo '72 nummer 113 fietst!

is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de

Rabo Fietstocht. U fietst toch ook mee?

 

Websponsor

Nieuwste foto's